The bureau: xcom declassified
The bureau: xcom declassified

The bureau: xcom declassified

Vanaf:12,00

X-com: The Bureau Declassified is een Third-Person Shooter die zich afspeelt in 1962. De Koude Oorlog houdt een volledige natie in haar angstgreep, maar een veel machtigere en verraderlijke vijand dan het communisme bedreigt Amerika. The Bureau, een top-secret overheidsinstelling, begint met het ond


EAN
5026555062152
Merk
Take two
Model
THE BUREAU: XCOM DECLASSIFIED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
X-com: The Bureau Declassified is een Third-Person Shooter die zich afspeelt in 1962. De Koude Oorlog houdt een volledige natie in haar angstgreep, maar een veel machtigere en verraderlijke vijand dan het communisme bedreigt Amerika. The Bureau, een top-secret overheidsinstelling, begint met het onderzoeken en verbergen van een serie mysterieuze aanvallen. Als speciaal agent William Carter bepaal jij wat er gebeurt. Haal zelf de trekker over en leidt je agenten in een spannende third-person tactical shooter in een risicovolle geheime oorlog om de mensheid te beschermen. Het bevat o.a. kenmerken als een overtuigend 60s Amerika, tactische squad based gevechten met wrede gevolgen en een overheidskomplot dat bewijst dat we niet alleen zijn in het universum.

Kenmerken:
- Ontrafel het mysterie. Vecht je een weg door de straten van 60s Amerika terwijl je de waarheid ontdekt achter de eerste vijandelijke invasie van de mensheid.
- Wees de leider. Als William Carter, een geslepen speciaal agent, bepaal jij wat er gebeurt en haal je zelf de trekker over. Bedenk het aanvalsplan, voer goed getimede hinderlagen uit en flankeer je aanvallers om de dreiging te vernietigen.
- Tactische gevechten. Bepaal slim je strategie, gebruik Battle Focus om tijd te vertragen en je volgende zet uit te voeren. Dirigeer je agenten met een verscheidenheid aan tactische acties om het tij te keren in je voordeel.
- Geen tweede kans. Betaal de ultieme prijs voor fouten. Permadeath zorgt ervoor dat je nog zuiniger bent op je agenten, en maakt het verlies van één van hen nog pijnlijker.
- Strategische Reflex. Verander een vijandelijke fout in een strategisch voordeel. Geef tactische bevelen om de vijand te snel af te zijn en maak in een fractie van een seconde beslissingen om de levens van je agenten te redden.
- Creëer je eigen speelstijl. Train iedere agent in zijn specialisatie en creëer je eigen speelstijl met een dynamische combinatie van vaardigheden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.