The banner saga - collectors edition
The banner saga - collectors edition

The banner saga - collectors edition

Vanaf:5,00

Beleef een episch Viking-rollenspel waarin strategische keuzes een directe invloed hebben op je persoonlijke reis. Vind bondgenoten terwijl je met je karavaan door het schitterende maar vijandige landschap reist. Kies je medestanders met beleid en vecht tegen een nieuwe dreiging die een hele beschav


EAN
5060236960566
Merk
Sold out
Model
THE BANNER SAGA - COLLECTORS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beleef een episch Viking-rollenspel waarin strategische keuzes een directe invloed hebben op je persoonlijke reis. Vind bondgenoten terwijl je met je karavaan door het schitterende maar vijandige landschap reist. Kies je medestanders met beleid en vecht tegen een nieuwe dreiging die een hele beschaving in gevaar brengt. Elk besluit dat je neemt tijdens reizen, gesprekken en gevechten heeft een zinvolle invloed op de afloop terwijl het verhaal tot leven wordt gebracht. Niet iedereen zal overleven, maar iedereen zal wel worden herinnerd.

• Weef je eigen Banner Saga: De keuzemogelijkheden zorgen voor een vertelling die uniek is voor elke speler; elk besluit dat je neemt tijdens reizen, gesprekken en gevechten heeft een zinvolle invloed op de afloop.
• Bouw een reisgezelschap op. Met meer dan 25 speelbare personages van 2 verschillende rassen (mensen en varl, gehoornde reuzen) maak je een epische reis met 7 verschillende klassen, elk met unieke vaardigheden en upgrade-opties die passen bij jouw speelstijl.
• Strategische, uitdagende gevechten. De personages die je meeneemt naar gevechten bepalen of je wint of verliest. Je kunt personages zelfs permanent kwijtraken.
• Beheer je karavaan. Jouw rol bij het bouwen en beheren van je karavaan tijdens de reis door het uitgestrekte bevroren landschap is cruciaal, niet alleen voor je eigen overleving, maar voor de overleving van een hele beschaving.
• Schitterende gameplay en soundtrack. Schitterende met de hand getekende scènes en animaties, die worden begeleid door indringende muziek van de BAFTA-winnende, Grammy-genomineerde componist Austin Wintory, laten je opgaan in een fantasierijk dat is geïnspireerd door Noorse mythologie.
• Verbeterde multiplayergevechten. Scherp je gevechtstechnieken aan in de gratis multiplayergame “Factions”. Tijdens de singleplayer-ervaring krijg je tevens toegang tot nieuwe personages die je kunt gebruiken in multiplayer.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.