Super slam hunting: alaska
Super slam hunting: alaska

Super slam hunting: alaska

Vanaf:39,95

In het jachtspel Super Slam Hunting: Alaska kruip jij door Alaska's wildernis waar de meest angstaanjagende beesten ter wereld rondlopen. Jij krijgt de kans om bepakt en bewapend met geweren, buksen en genoeg munitie enkele van die gewilde beesten om te leggen.Je kunt kiezen uit 35 verschillende wap


EAN
8716051057697
Merk
Msl
Model
SUPER SLAM HUNTING: ALASKA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het jachtspel Super Slam Hunting: Alaska kruip jij door Alaska's wildernis waar de meest angstaanjagende beesten ter wereld rondlopen. Jij krijgt de kans om bepakt en bewapend met geweren, buksen en genoeg munitie enkele van die gewilde beesten om te leggen.

Je kunt kiezen uit 35 verschillende wapens waaronder geweren, handpistolen en pijl en boog, allemaal van Remington makelij; een belangrijke buitensportfabrikant.

Schiet een van de dertig grootste beesten af die op die ijsvlakte rondhuppelen. Breidt je jachtploeg uit met maximaal drie man en organiseer met hen jachtwedstrijden. Je kan bijna geen succes ontlopen, want je beschikt over een fenomenaal arsenaal aan wapens, maar tegelijkertijd loop jij een levensgroot risico door een levensgevaarlijk beest op de horens te worden genomen. Wil jij de winnaar worden? Dat moet je koste wat kost voorkomen dat jij zelf de trofee wordt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.