Summer challenge: athletics tournament
Summer challenge: athletics tournament

Summer challenge: athletics tournament

Vanaf:7,99

Summer Challenge: Athletics Tournament is een sportgame met een Olympisch tintje. Twintig verschillende sporten komen voorbij in dit spel, waarbij jij in je eentje of samen met vrienden tegen elkaar en de computer kunt strijden. Jouw prestaties kunnen bovendien vergeleken worden met die van andere g


EAN
5060201652342
Merk
Pqube
Model
SUMMER CHALLENGE: ATHLETICS TOURNAMENT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Summer Challenge: Athletics Tournament is een sportgame met een Olympisch tintje. Twintig verschillende sporten komen voorbij in dit spel, waarbij jij in je eentje of samen met vrienden tegen elkaar en de computer kunt strijden. Jouw prestaties kunnen bovendien vergeleken worden met die van andere gamers elders op de aardbol.

Deze sportgame is geschikt voor jong en oud. Summer Challenge: Athletics Tournament beschikt namelijk over een optie om de moeilijkheidsgraad te bepalen. Op die manier kan het spel leuk zijn voor iedereen die meedoet.

Samen met je vrienden en familie kan je meedoen met sporten als de 100, 200, 400 en 1500 meter sprint, hordelopen, speerwerpen, discuswerpen, verspringen, poolstokspringen, hoog springen, schermen, boogschieten, zwemmen, duiken en gymnastiek. Je hebt dus flink wat records om te verbreken!

De omgevingen van Summer Challenge: Athletics Tournament zijn voorzien van flink wat detail. Hierdoor doen de stadions realistisch aan en dat brengt de spanning van een echt sporttoernooi mooi over. Vier spelers kunnen tegelijk spelen voor een flinke dosis sport!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.