Stronghold 3
Stronghold 3

Stronghold 3

Vanaf:40,40

Stronghold 3 is het nieuwste deel in de kasteel-bouw-simulatie van Firefly Studios. Dankzij een sterk verbeterde grafische engine ziet de game er niet alleen mooier uit, maar kan er ook nieuwe gameplay geïntroduceerd worden.De Stronghold-serie loopt al sinds 2001. In deze strategie-games wordt de k


EAN
5390102520243
Merk
Mindscape
Model
STRONGHOLD 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stronghold 3 is het nieuwste deel in de kasteel-bouw-simulatie van Firefly Studios. Dankzij een sterk verbeterde grafische engine ziet de game er niet alleen mooier uit, maar kan er ook nieuwe gameplay geïntroduceerd worden.

De Stronghold-serie loopt al sinds 2001. In deze strategie-games wordt de kunst van bouwen en oorlogvoering in Middeleeuwen gesimuleerd. Het is jouw taak om je volk te leiden, vijanden te verslaan en je rijk uit te breiden. Wereldwijd zijn meer dan vijf miljoen spellen binnen deze reeks verkocht.

Spelers moeten een eigen kasteel bouwen. Hierbij zijn kleine aspecten, zoals de gebruikte kantelen, het aantal toren en de vorm van het kasteel van belang voor de rest van je verdediging. Vijanden kunnen jouw kasteel aanvallen, en het is jouw taak dit te voorkomen.

Voor iedere gamer biedt deze strategiegame een verhaalfunctie. Spelers die houden van strijd, kunnen kiezen voor de combat spelfunctie. Gamers die het liever wat rustiger aan doen, spelen met een meer op economie gerichte spelfunctie.

Binnen de game zijn, ten opzichte van eerdere spellen binnen de reeks, diverse aanpassingen doorgevoerd. Nachtelijke aanvallen behoren nu ook tot de mogelijk, en dat vereist natuurlijk ook een andere tactiek. Verschillende online functies maken het mogelijk de kastelen van andere gamers aan te vallen, terwijl historisch accurate kasteelaanvallen in Stronghold 3 verwerkt zijn om de speler ook een stukje geschiedenisles te bieden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.