Stronghold 2 - deluxe edition
Stronghold 2 - deluxe edition

Stronghold 2 - deluxe edition

Vanaf:16,00

Firefly Studios en 2kGames presenteren Stronghold 2, een strategietitel waarin de speler een kasteel bouwt, het leven in dat kasteel moet managen én de strijd aan gaat met andere machtige personen. Stronghold 2 is echter niet de standaard 'bouw een kasteel en versla de rest'-spel, maar gaat ook zee


EAN
5050740022119
Merk
Take two
Model
STRONGHOLD 2 - DELUXE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Firefly Studios en 2kGames presenteren Stronghold 2, een strategietitel waarin de speler een kasteel bouwt, het leven in dat kasteel moet managen én de strijd aan gaat met andere machtige personen. Stronghold 2 is echter niet de standaard 'bouw een kasteel en versla de rest'-spel, maar gaat ook zeer diep in op het leven binnen de kasteelmuren. Denk hierbij aan hygiëne voor de inwoners (zo worden epidemieën voorkomen) of het regelen van een sterke handelseconomie.

Stronghold 2 is gebouwd met een 3D-engine en ziet er daarom heel gedetailleerd uit. De makers hebben bovendien geprobeerd een goede balans te vinden tussen vechten en het volk onderhouden. Het strategiespel ligt vanaf 22 april 2005 in de winkels en is exclusief verkrijgbaar voor de PC.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.