Street fighter iv
Street fighter iv

Street fighter iv

Vanaf:13,99

Na enkele mislukte omzettingen naar de 3D-wereld heeft Capcom Street Fighter IV in haar assortiment opgenomen. Deze game neemt ons terug naar het begin van de jaren negentig toen iedereen Street Fighter II speelde op de arcadekasten. Street Fighter IV grijpt terug naar de 2D gameplay, maar wordt wel


EAN
2550009258035
Merk
Capcom
Model
STREET FIGHTER IV

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Na enkele mislukte omzettingen naar de 3D-wereld heeft Capcom Street Fighter IV in haar assortiment opgenomen. Deze game neemt ons terug naar het begin van de jaren negentig toen iedereen Street Fighter II speelde op de arcadekasten. Street Fighter IV grijpt terug naar de 2D gameplay, maar wordt wel getoond binnen een 3D wereld. Het draait, zoals wij van de serie gewend zijn, niet om realisme, maar om de hoeveelheid plezier en diepgang die in deze game zit.

Je kunt in Street Fighter IV spelen met al je favoriete klassieke krijgers, zoals Ryu, Ken, Chun-Li en Guile, samen met spectaculaire nieuwe karakters, waaronder Crimson Viper, Abel, El Fuerte, en Rufus. Het is in Street Fighter IV de bedoeling dat je met het door jou gekozen personage al je tegenstanders weet te verslaan. Per personage wordt er door middel van mooie tekenfilmpjes een verhaal verteld, en steeds weer mag de speler zijn vuisten laten vuilen.

Street Fighter IV is een vechtgame met een fanatieke aanhang. Online kunnen spelers flink wat competitie verwachten. Hierbij komt het niet alleen aan op het indrukken van zoveel mogelijk knoppen. Street Fighter IV draait om timing, inzicht en reactievermogen. Alleen door ontzettend veel te oefenen zal jij je kunnen meten met de fanatieke aanhang van Street Fighter IV. Ben jij er klaar voor om de ring in te stappen? Bewijs het maar!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.