Strangestone
Strangestone

Strangestone

Vanaf:13,77

Breng de nacht door in een verlaten landhuis en onthul een onheilspellend geheim. Een erfenis kan veel problemen met zich meebrengen. Twee maanden geleden heeft je broer Tom een verrassende ontdekking gedaan. Tijdens het doorspitten van oude familiearchieven ontdekte hij dat jullie de trotse ei


EAN
8715181990751
Merk
Denda
Model
STRANGESTONE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Breng de nacht door in een verlaten landhuis en onthul een onheilspellend geheim. Een erfenis kan veel problemen met zich meebrengen.

Twee maanden geleden heeft je broer Tom een verrassende ontdekking gedaan. Tijdens het doorspitten van oude familiearchieven ontdekte hij dat jullie de trotse eigenaren van een oud landhuis zijn. Tom is ervan overtuigd dat de makelaar het grote pand snel zal verkopen en reist vol verwachting af naar jullie nieuwe goudmijntje.

Wanneer ook jij bij het landhuis arriveert, is de makelaar nergens te bekennen en tref je Tom bewusteloos bij de voordeur aan. De deur zit op slot en de deurbel staat onder stroom. Iemand wil voorkomen dat jullie het huis binnen gaan. Onderzoek het mysterie en al snel zul je ontdekken dat een erfenis voor veel problemen kan zorgen. Lukt het jou om de nacht in het landhuis te overleven en het geheim van je voorouders te onthullen?

Kenmerken:

  • Oplopende moeilijkheidsgraad van puzzels.
  • Prachtig gedetailleerde locaties.
  • Ontdek het geheim van je voorouder.
  • Spannende sfeer.
  • Volledig Nederlandstalig.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.