Strange cases: the lighthouse mystery
Strange cases: the lighthouse mystery

Strange cases: the lighthouse mystery

Vanaf:11,60

De laatste zaak van FBI agent Claire Ellery is persoonlijk geworden. Tom, haar voormalige partner, is overleden onder bizarre omstandigheden. Als gemachtigde Ellery duikt dieper in het mysterie van zijn dood en ontdekt ze dat Tom in een duister complot van grote bedrijven en zwarte magie betrokken w


EAN
8716051044512
Merk
Big fish
Model
STRANGE CASES: THE LIGHTHOUSE MYSTERY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De laatste zaak van FBI agent Claire Ellery is persoonlijk geworden. Tom, haar voormalige partner, is overleden onder bizarre omstandigheden. Als gemachtigde Ellery duikt dieper in het mysterie van zijn dood en ontdekt ze dat Tom in een duister complot van grote bedrijven en zwarte magie betrokken was. Welkom in de wereld van The Lighthouse Mystery!

In The Lighthouse Mystery is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

The Lighthouse Mystery bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Kun jij de ware doodsoorzaak van Tom achterhalen en een duister geheim oplossen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.