Stormrise
Stormrise

Stormrise

Vanaf:9,99

Geef vanaf de frontlinies leiding in 's werelds meest indrukwekkende realtime 3D RTS.Voer het bevel vanaf de frontlinies! Beleef de opwinding van de strijd op een weergaloze manier in dit realtime strategiespel. Stormrise is de eerste echte next-gen 3D RTS die, via het derde persoonoverzicht je midd


EAN
5060138441491
Merk
Sega
Model
STORMRISE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Geef vanaf de frontlinies leiding in 's werelds meest indrukwekkende realtime 3D RTS.

Voer het bevel vanaf de frontlinies! Beleef de opwinding van de strijd op een weergaloze manier in dit realtime strategiespel. Stormrise is de eerste echte next-gen 3D RTS die, via het derde persoonoverzicht je middenin de actie plaatst. Geen enkele andere RTS-titel combineert dit niveau van verdieping en emotionele intensiteit met de omvang en diepte van een strategiespel. Ontworpen voor next generation consoles (PLAYSTATION3 en Xbox 360), plaatst Stormrise je als een heroïsch leider aan de frontlinies om leiding aan je troepen te geven.

De beschermende atmosfeer van de aarde werd eeuwen geleden door een catastrofale gebeurtenis weggevaagd. Het compleet verlaten en onvruchtbare landschap dwong de inwoners tot een radicale overlevingsvorm wat de creatie van twee verschillende rassen opleverde: de Echelon en de Sai. Nu beide facties elkaar voor de complete overheersing na het leven staan, staat de opbouw van de civilisatie opnieuw op het randje van de afgrond…

- Leid vanaf het front - Manage je troepen en geef commando's terwijl je de strijd vanuit een 3rde persoonsoverzicht op het veld bekijkt. Dit overzicht biedt een weergaloze verdieping van de gamewereld en geeft oorlogsvoering op een ongekend instinctieve, emotionele en boeiende manier weer.

- De eerste echte 3D RTS - Verdwenen zijn de lege levels van traditionele strategiegame. Neem deel aan gevechten op strijdvelden bestaande uit torenhoge wolkenkrabbers en verspreid liggende steden die je in een echte 3D-omgeving laten spelen.

- Revolutionaire console RTS-functies - Baanbrekende besturingsmethode voor een snelle en intuïtieve besturing

- ‘Tactisch Speelboek’ dat spelers alle strategische keuzes van een traditionele RTS geven, maar met de eenvoudigheid en toegankelijkheid van een speelboek.

- Geavanceerde multi-playerfuncties - Multi-playermodi met “doorlopend deelnemen” functionaliteit die voorheen alleen in First Person Shooters werd gezien en een doorbraak voor console-strategiegames betekent.

- Geheel Engelstalig.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.