Stone quarry simulator
Stone quarry simulator

Stone quarry simulator

Vanaf:20,99

Graaf diep met als je doel om een serie uitdagende opgravingen te voltooien in Stone Quarry Simulator! Jij gaat op zoek naar delfstoffen om een echte mineraalmagnaat te worden!Door gebruik te maken van voertuigen als diepladers en enorme dump trucks in samen met zeven nauwkeurig gereproduceerde uitg


EAN
5060020475450
Merk
Wendros ab
Model
STONE QUARRY SIMULATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Graaf diep met als je doel om een serie uitdagende opgravingen te voltooien in Stone Quarry Simulator! Jij gaat op zoek naar delfstoffen om een echte mineraalmagnaat te worden!

Door gebruik te maken van voertuigen als diepladers en enorme dump trucks in samen met zeven nauwkeurig gereproduceerde uitgravingsmachines moet je ernaar streven om orders uit de bouwwereld te volbrengen. Met tal van stenen en mineralen in Stone Quarry Simulator waaronder marmer, kalksteen en graniet in de steengroeven zijn je diensten zeer in trek!

Je moet flink aan bak met je graafmachines om deadlines te halen en je bedrijf te laten groeien. Graaf in barre weersomstandigheden die je bemanning tot het uiterste drijft. Gebruik je boormachines of wil je klus met risicovolle explosieven klaren? De keuze is aan jouw in Stone Quarry Simulator!

Neem deel aan spannende opgravingen waar alleen de meest ondernemende ingenieur raad mee weet! Word de koning van de steengroeve in Stone Quarry Simulator! Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.