Still life 2
Still life 2

Still life 2

Vanaf:29,99

Het vervolg op Still Life is wederom bijzonder spannend. 'Still Life 2' is een spannend verhaal voor echte speurneuzen. FBI-detective Victoria McPherson wordt op een moeilijke zaak gezet. De East Coast Killer is een beruchte seriemoordenaar die Amerika in zijn greep houdt en jij moet hem zien te sto


EAN
8718144470505
Merk
Iceberg interactive
Model
STILL LIFE 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het vervolg op Still Life is wederom bijzonder spannend. 'Still Life 2' is een spannend verhaal voor echte speurneuzen. FBI-detective Victoria McPherson wordt op een moeilijke zaak gezet. De East Coast Killer is een beruchte seriemoordenaar die Amerika in zijn greep houdt en jij moet hem zien te stoppen.

Terwijl McPherson hard aan de zaak werkt, komt journaliste Paloma Hernandez op haar pad. Ze vormen samen een goed team en weten veel vooruitgang te boeken wanneer Hernandez plotsklaps wordt ontvoerd. 'Still Life 2' opent op het moment dat jij in de schoenen van Paloma Hernandez gevangen bent genomen door de moordenaar. Je eerste opdracht is dan ook te ontsnappen!

'Still Life 2' laat de speler speuren naar aanwijzingen die je uiteindelijk bij de moordenaar moeten zien te brengen. Ontsnappen is namelijk één ding, maar het oppakken van de crimineel is iets heel erg anders. Benauwende locaties worden afgewisseld met mooie omgevingen. In om puzzels op te lossen moet de speler goed omgaan met de inhoud van zijn binnenzak. Te midden van alle spanning moet de speler goed na blijven denken om ervoor te zorgen dat die boef achter slot en tralies verdwijnt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.