Steel armor: blaze of war
Steel armor: blaze of war

Steel armor: blaze of war

Vanaf:33,10

Steel Armor: Blaze of War is een totale simulatiegame voor gamers die graag achter het stuur kruipen van legervoertuigen. Drie verschillende veldslagen staan centraal in dit spel, namelijk Iran/Irak, Angola en Afghanistan. Jij wordt getest op jouw strategische, tactische vaardigheden en inzicht.Houd


EAN
4020636114816
Merk
Uig entertainment
Model
STEEL ARMOR: BLAZE OF WAR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Steel Armor: Blaze of War is een totale simulatiegame voor gamers die graag achter het stuur kruipen van legervoertuigen. Drie verschillende veldslagen staan centraal in dit spel, namelijk Iran/Irak, Angola en Afghanistan. Jij wordt getest op jouw strategische, tactische vaardigheden en inzicht.

Houd tijdens je gevechten rekening met de moraal van je troepen, maar ook met de hoeveelheden munitie die je bij je hebt. Pas op voor projectielen en houd ondertussen ook nog druk op de vijand. Het is een lastig verhaal wanneer je in het heetst van de strijd staat.

Tijdens Steel Armor: Blaze of War krijg je onder meer opdrachten om als soldaat aan de slag te gaan. Ook als bestuurder of commandant is heel erg goed mogelijk. De kunstmatige intelligentie zorgt er voor dat de vijanden verbanden kunnen liggen en zich goed en slim voortbewegen. Ook jouw teamgenoten profiteren van deze slimheid.

Steel Armor: Blaze of War is een spel dat inhangt tussen een hardcore oorlogsspel en een spel voor hobbyisten. Pittig is een goed woord voor deze game vol met historische missies, pantservoertuigen, jeeps, luchtondersteuning en soldaten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.