Stateshift
Stateshift

Stateshift

Vanaf:1,99

Na een tijdperk van politieke onrust aan het begin van de 21e eeuw zijn de wereldleiders gevallen en zijn de natuurlijke hulpbronnen uitgeput. Dit resulteert in de ondergang van de wereldeconomie en leidt tot een reeks bloedige conflicten in een wereld waarin de minder bedeelden streven naar overlev


EAN
8717545402122
Merk
Onbekend
Model
STATESHIFT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Na een tijdperk van politieke onrust aan het begin van de 21e eeuw zijn de wereldleiders gevallen en zijn de natuurlijke hulpbronnen uitgeput. Dit resulteert in de ondergang van de wereldeconomie en leidt tot een reeks bloedige conflicten in een wereld waarin de minder bedeelden streven naar overleving en om één reden leven ... illegaal racen.

In StateShift strijden racemachines met zeer geavanceerde morphing-vaardigheden over de hele wereld in illegale ondergrondse races. Coureurs spelen één op één met maximaal vijftien racers in negen toernooien. De titulaire toestandsverschuivingen verwijzen naar speciale power-ups die de speler kan ontgrendelen. Met namen als «Dragster», «Ghost», «Mamouth» en «Scorch», kunnen ze worden gebruikt om sneller te rijden of scherpere bochten te nemen, maar moeten energiecellen op de banen worden opgepikt om op te laden. De game heeft verschillende modi, waaronder Career Mode om nieuwe toernooien, tracks, personages en stateshifts, Time Trial, Challenges, Quick Race en verschillende tutorials te ontgrendelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.