Stardrive
Stardrive
Stardrive

Stardrive

Vanaf:12,00

Stardrive is een 4X strategiegame waarin spelers een ruimte-imperium moeten opbouwen. Je begint met een planeet en een paar ruimteschepen. Door het universum te verkennen, je kolonies uit te breiden, nieuwe gebieden te ontdekken en vijanden te verslaan, verover je steeds meer van het universum van S


EAN
8718144471427
Merk
Iceberg interactive
Model
STARDRIVE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stardrive is een 4X strategiegame waarin spelers een ruimte-imperium moeten opbouwen. Je begint met een planeet en een paar ruimteschepen. Door het universum te verkennen, je kolonies uit te breiden, nieuwe gebieden te ontdekken en vijanden te verslaan, verover je steeds meer van het universum van Stardrive.

De basis van Stardrive zit 'm in het ontwerp van je schepen en de manier waarop je oorlog moet voeren. Verschillende componenten kunnen op elkaar worden aangesloten, waardoor je unieke schepen kunt bouwen. Ga je voor snelheid, wendbaarheid of het grove geschut? Manoeuvreer je schepen, lanceer vechtschepen, leg mijnen neer en doe nog veel meer om je vijanden te slim af te zijn.

In Stardrive heb je niet zo zeer een keuze uit een select aantal rassen. Je kunt namelijk je uiterlijke kenmerken, rare trekjes en eigenschappen beïnvloeden in het menu. Daar bovenop komt je eigen geschiedenis en traditie, hetgeen invloed heeft op de manier waarop jouw volk is gevormd. Oorlog zit niet bij elk ras in het bloed, sommigen zijn beter in diplomatie. Het universum ligt aan je voeten, maar hoe ga jij het veroveren?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.