Starcraft ii: heart of the swarm
Starcraft ii: heart of the swarm

Starcraft ii: heart of the swarm

Vanaf:25,99

Om deze add-on te kunnen spelen is het basis spel StarCraft 2: Wings of Liberty vereist!Starcraft II: Heart of the Swarm is het tweede deel binnen de Starcraft II-trilogie. Dit strategiespel richt zich volledig op de Zerg en diens leider Kerrigan. In de rol van de gemuteerde Kerrigan heb je maar √©√


EAN
5030917120091
Merk
Blizzard
Model
STARCRAFT II: HEART OF THE SWARM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Om deze add-on te kunnen spelen is het basis spel StarCraft 2: Wings of Liberty vereist!


Starcraft II: Heart of the Swarm is het tweede deel binnen de Starcraft II-trilogie. Dit strategiespel richt zich volledig op de Zerg en diens leider Kerrigan. In de rol van de gemuteerde Kerrigan heb je maar één doel: het veroveren en vernietigen van het universum. Hierbij stuiten de Zerg op tegenstand van de Protos en de Terran!

Na de gevechten tussen de Terran, de Zerg en de Protos gedurende de Starcraft: Broodwar leek er een vrede te zijn ontstaan. Schijn bedriegt. Er was slechts sprake van een wapenstilstand om de troepen opnieuw op te bouwen. In Starcraft II: Heart of the Swarm vindt de oorlog der oorlogen plaats binnen het universum!

In Starcraft II: Heart of the Swarm worden verschillende nieuwe eenheden ge√Įntroduceerd, waaronder de Swarm host, de Locust en de Viper voor de Zerg. De Battle hellion, de Warhound en de Widow mine voor de Terran. En de Oracle, Tempest en de Mothership core voor de Protoss.

Beleef heerlijke strategische actie met Starcraft II: Heart of the Swarm!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.