Starcraft ii: heart of the swarm - collectors edition
Starcraft ii: heart of the swarm - collectors edition

Starcraft ii: heart of the swarm - collectors edition

Vanaf:199,99

Starcraft II: Heart of the Swarm - Collector's Edition bevat- Een speciale Behind the scenes DVD en Blu-Ray - Collector's Edition Soundtrack - Zerg Rush muismat - Heart of the Swarm Artbook - Exclusieve in-game contentStarcraft II: Heart of the Swarm is het tweede deel binnen de Starcraft II-trilogi


EAN
5030917120237
Merk
Blizzard
Model
STARCRAFT II: HEART OF THE SWARM - COLLECTORS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Starcraft II: Heart of the Swarm - Collector's Edition bevat

- Een speciale Behind the scenes DVD en Blu-Ray - Collector's Edition Soundtrack - Zerg Rush muismat - Heart of the Swarm Artbook - Exclusieve in-game content

Starcraft II: Heart of the Swarm is het tweede deel binnen de Starcraft II-trilogie. Dit strategiespel richt zich volledig op de Zerg en diens leider Kerrigan. In de rol van de gemuteerde Kerrigan heb je maar één doel: het veroveren en vernietigen van het universum. Hierbij stuiten de Zerg op tegenstand van de Protos en de Terran!

Na de gevechten tussen de Terran, de Zerg en de Protos gedurende de Starcraft: Broodwar leek er een vrede te zijn ontstaan. Schijn bedriegt. Er was slechts sprake van een wapenstilstand om de troepen opnieuw op te bouwen. In Starcraft II: Heart of the Swarm vindt de oorlog der oorlogen plaats binnen het universum!

In Starcraft II: Heart of the Swarm worden verschillende nieuwe eenheden geïntroduceerd, waaronder de Swarm host, de Locust en de Viper voor de Zerg. De Battle hellion, de Warhound en de Widow mine voor de Terran. En de Oracle, Tempest en de Mothership core voor de Protoss.

Beleef heerlijke strategische actie met Starcraft II: Heart of the Swarm!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.