Starcraft - gold edition
Starcraft - gold edition

Starcraft - gold edition

Vanaf:26,99

Starcraft: Gold Edition bevat het spel Starcraft en de officiële aanvulling voor Starcraft Broodwar met nieuwe missies en mogelijkheden. Deze twee games bepalen al jaren het gezicht van het professioneel competitief gamen in Azië. Online gamen werd ongelovelijk populaire dankzij deze games. Blizza


EAN
3348542129108
Merk
Blizzard
Model
STARCRAFT - GOLD EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Starcraft: Gold Edition bevat het spel Starcraft en de officiële aanvulling voor Starcraft Broodwar met nieuwe missies en mogelijkheden. Deze twee games bepalen al jaren het gezicht van het professioneel competitief gamen in Azië. Online gamen werd ongelovelijk populaire dankzij deze games. Blizzard gebruikt hiervoor haar eigen BattleNet systeem dat ook als basis dient voor de Warcraft strategie games.

StarCraft: Brood War is de uitbreiding op de prijs winnende titel Starcraft, waarin de Zerg, Protoss en Terrans oorlog voeren om hun voortbestaan. Starcraft: Gold Edition bevat zowel het origineel als de veelgeprezen uitbreiding die nog steeds dagelijks door miljoenen gamers wereldwijd wordt gespeeld!

De Zerg zijn in Starcraft: Gold Edition door de hevige onderlinge strijd uiteengeslagen, terwijl de Protoss zich weer bij hun Dark Templar willen voegen om te beginnen aan de heropbouw van hun wereld. Terran Emperor Mengsk I, heeft zijn doel van totale controle over de menselijke kolonies bereikt en zal zich nu moeten richten op de vrouw die hij bedrogen heeft!

Speel twee van de beste strategiespellen ooit met de Starcraft: Gold Edition!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.