Star wars: the old republic
Star wars: the old republic

Star wars: the old republic

Vanaf:39,99

Speel Star Wars: The Old Republic en wees de held van je eigen Star Wars-saga in een grootschalige online multiplayer-game met verhaalsysteem. Star Wars: The Old Republic speelt zich af in een tijdperk duizenden jaren voor de opkomst van Darth Vader, toen de oorlog tussen de Old Republic en het Sit


EAN
5030930104559
Merk
Electronic arts
Model
STAR WARS: THE OLD REPUBLIC

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Speel Star Wars: The Old Republic en wees de held van je eigen Star Wars-saga in een grootschalige online multiplayer-game met verhaalsysteem. Star Wars: The Old Republic speelt zich af in een tijdperk duizenden jaren voor de opkomst van Darth Vader, toen de oorlog tussen de Old Republic en het Sith-rijk de Melkweg verscheurde.

Je kunt avonturen beleven in Star Wars: The Old Republic als Jedi, Sith, of een van de andere klassieke Star Wars-personages. Ervaar hun persoonlijk verhaal en bepaal hun pad in The Force. Kies jij voor de 'Light Side' of voor de 'Dark Side'? Op je reis in Star Wars: The Old Republic kom je helden tegen die willen vechten aan je zijde of je juist zullen verraden, afhankelijk van jouw acties. Je kunt ook samen met vrienden de strijd aangaan en uitdagende missies voltooien in dynamische Star Wars-gevechten.

Je persoonlijke Star Wars-saga begint in Star Wars: The Old Republic.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.