Star wars: the force unleashed 2
Star wars: the force unleashed 2

Star wars: the force unleashed 2

Vanaf:15,40

In 'Star Wars: The Force Unleashed II' zal de speler de ware potentie van The Force leren kennen.Fans van 'Star Wars: The Force Unleashed' weten wat er is gebeurd met het hoofdpersonage Starkiller. Deze gebeurtenis lijkt misschien toch niet te hebben plaatsgevonden. Of toch wel? Darth Vader claimt d


EAN
0023272010348
Merk
Activision blizzard
Model
STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In 'Star Wars: The Force Unleashed II' zal de speler de ware potentie van The Force leren kennen.

Fans van 'Star Wars: The Force Unleashed' weten wat er is gebeurd met het hoofdpersonage Starkiller. Deze gebeurtenis lijkt misschien toch niet te hebben plaatsgevonden. Of toch wel? Darth Vader claimt dat de Starkiller uit 'The Force Unleashed II' een kloon is van de held uit het eerste spel. In de loop van de game krijgt Starkiller steeds meer twijfels over de woorden van Darth Vader. Herinneringen over zijn geliefde Juno Eclipse en over generaal Koda spoken door zijn hoofd. Daarom gaat Starkiller op zoek naar antwoorden. Wie is hij echt? Of je wel of niet een kloon bent, is een centrale vraag in de 'Star Wars: The Force Unleashed II'.

Een gevecht met een eindbaas bestaat nu uit meerdere fases waarbij je de baas op verschillende plaatsen tegen kunt komen. Bovendien zijn deze confrontaties zeldzamer van aard, en ligt de nadruk op een meer epische presentatie van dergelijke gevechten. Tijdens de schermutselingen met grotere vijanden krijgt de speler de mogelijkheid om deze vijand op een unieke manier om te leggen. Eén van de meest kenmerkende onderdelen van 'Star Wars: The Force Unleashed II' is de mogelijkheid om met twee lightsabers te vechten en de Force te gebruiken om vijanden met een simpele handbeweging aan de kant te zetten. Met twee lightsabers in zijn handen heeft Starkiller meer bereik. Dit moet gaan zorgen voor vloeiendere gevechten. Bovendien kan de Force gebruikt worden om vijanden te kelen met The Force Choke of vijanden met een Force Push te lanceren. Een nieuwe kracht van Starkiller is de Jedi Mind Trick waarbij vijanden via een soort hypnose zichzelf van een berg kunnen gooien. Naast het gebruik van de normale Force-krachten kan er op elk moment een extreme overdrive worden ingezet waarbij het bereik van bijvoorbeeld een Force Push tien keer zo groot wordt.

May the Force be with you!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.