Star wars: knights of the old republic
Star wars: knights of the old republic

Star wars: knights of the old republic

Vanaf:16,99

Star Wars Knights of the Old Republic: een spannende reis door het Star Wars-universum. Voor fans van Star Wars is Knights is Star Wars The Old Republic een must-play-avontuur. Stap in de gouden eeuw van de Republiek ongeveer 4000 jaar voor de eerste Star Wars film plaats vond. Toen er nog duizen


EAN
0023272319182
Merk
Activision blizzard
Model
STAR WARS: KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Star Wars Knights of the Old Republic: een spannende reis door het Star Wars-universum.

Voor fans van Star Wars is Knights is Star Wars The Old Republic een must-play-avontuur. Stap in de gouden eeuw van de Republiek ongeveer 4000 jaar voor de eerste Star Wars film plaats vond. Toen er nog duizenden Jedi- en Sith-strijders waren. Terwijl het melkwegstelsel verwikkeld is in een conflict met de Dark Lords, gaat de strijd door tussen de Jedi en de Sith. Jouw acties bepalen de uitkomst van deze gigantische galactische oorlog en jouw lot als Jedi.

Ervaar dit unieke rollenspel met steeds veranderlijke personages. In Star Wars Knights of the Old Republic stel je een groep samen met drie verschillende karakters. Kies daarbij uit mensen, droids, Twi'leks, Wookies en meer. De locaties varieren van Tatooine, Sith world of Korriban, Jedi Academy on Dantooine en Wookie homeworld of Kashyyyk. Duizenden generaties lang zijn de Jedi Knights de bewakers van vrede en rechtvaardigheid geweest in de Oude Republiek. In de oorlog tussen de Jedi en Sith, is het aan jou om een groep vrijheidsstrijders op een epische reis langs de sterren te leiden. Van het verre Tatooine tot de donkere thuisplaneet van de Sith vecht je tegen je vijanden met verschillende wapens.

Of je nu vecht tegen angstaanjagende vijanden met de kracht van de Force, moeilijke beslissingen neemt die het lot van hele beschavingen bepalen, of uitgestrekte en exotische planeten verkent, Star Wars Knights of the Old Republic biedt een onvergetelijke ervaring. Je kunt zelfs je eigen lightsaber maken en de mythische krachten van the Force gebruiken. Maar wees je bewust van the Dark Side: de keuzes die je maakt zullen uiteindelijk het lot van het hele heelal bepalen. Kenmerken:

  • Een meeslepende, actievolle Star Wars RPG ervaring met aan te passen en veranderende speelbare karakters.
  • Jouw gezelschap, maximaal bestaande uit drie leden, kan bestaan uit mensen, robots, Twi'leks, Wookiees en meer
  • Daverende minigames zoals het racen op swoop bikes of het bemannen van afweergeschut.
  • Reis naar een dozijn locaties verdeeld over verschillende werelden. Sommige zijn bekend, andere zijn nieuw.
  • De locaties die je bezoekt zijn onder andere Tatooine, de Sith-wereld Korriban, de Jedi Academie op Dantooine en Kashyyyk; thuiswereld van de Wookiees.
  • Kies je pad en volg de lichte of de donkere kant van The Force.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.