Star ruler
Star ruler

Star ruler

Vanaf:8,00

Star Ruler is een 4X strategiegame waarbinnen exploratie, het vernietigen van vijanden en het ontwikkelen van je eigen technologie centraal staat. De game biedt diverse mogelijkheden je doel te bereiken, en dat maakt Star Rules en andere games uit hetzelfde genre uitermate populair.Neem het roer ove


EAN
8718144471090
Merk
Iceberg interactive
Model
STAR RULER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Star Ruler is een 4X strategiegame waarbinnen exploratie, het vernietigen van vijanden en het ontwikkelen van je eigen technologie centraal staat. De game biedt diverse mogelijkheden je doel te bereiken, en dat maakt Star Rules en andere games uit hetzelfde genre uitermate populair.

Neem het roer over van een intergalactische imperium en begeleid jouw ras in een poging te overleven. Betaal de trouw van jouw ras uit door nieuwe wapens, motoren, pantsers en andere zaken te onderzoeken. Elk universum wordt op unieke wijze gegenereerd, waardoor geen enkel universum hetzelfde is. Dat betekent ook dat jouw spel altijd anders is.

Doe onderzoek naar asteroïdengordels, sterren en gebruik deze voor je eigen gewin. Vernietig of verover nieuwe werelden die je zelf weer kunt gebruiken voor nieuw onderzoek. Online, of via een thuisnetwerk, kan je ook nog eens tegen maximaal negen andere gamers, dus tien in totaal, spelen. Dit spel is niet voorbij tot dat jij dat aangeeft. Zelfs wanneer spelers offline gaan, gaat de strijd gewoon door!

Jouw wapens, jouw schepen, jouw regels!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.