Spy fox 1 operatie melkweg pc cd-rom
Spy fox 1 operatie melkweg pc cd-rom

Spy fox 1 operatie melkweg pc cd-rom

Vanaf:19,40

De gemene Billy de sik wil alle koeien van de wereld stelen, zodat niemand nog koeienmelk kan drinken. Geheim agent spy fox moet daar een stokje voor steken. Kun jij hem helpen ? Houd je oren en ogen goed open en ga slim te werk . Alleen dan lukt het het om Billy op te sluiten en de melk te redden .


EAN
3546430028278
Merk
Onbekend
Model
SPY FOX 1 OPERATIE MELKWEG PC CD-ROM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De gemene Billy de sik wil alle koeien van de wereld stelen, zodat niemand nog koeienmelk kan drinken. Geheim agent spy fox moet daar een stokje voor steken. Kun jij hem helpen ?
Houd je oren en ogen goed open en ga slim te werk . Alleen dan lukt het het om Billy op te sluiten en de melk te redden . Zet hem op !Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staat
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.