Spore: ruimteavonturen
Spore: ruimteavonturen

Spore: ruimteavonturen

Vanaf:19,99

Spore Ruimteavonturen is een uitgebreide toevoeging op Spore. Om Spore Ruimteavonturen te kunnen spelen, heb je de volledige versie van Spore nodig.Spore Galactic Adventures is de eerste uitbreiding van de succesvolle game Spore. In Spore moet jij je zelf ontworpen wezen door de evolutie helpen. Je


EAN
5030931073182
Merk
Electronic arts
Model
SPORE: RUIMTEAVONTUREN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Spore Ruimteavonturen is een uitgebreide toevoeging op Spore. Om Spore Ruimteavonturen te kunnen spelen, heb je de volledige versie van Spore nodig.

Spore Galactic Adventures is de eerste uitbreiding van de succesvolle game Spore. In Spore moet jij je zelf ontworpen wezen door de evolutie helpen. Je begint als klein organisme en middels vriendschap of oorlogsvoering moet jij van jouw wezen een volk maken en vervolgens werelddominantie en tenslotte het universum opeisen.

Spore Ruimteavonturen geeft de oorspronkelijke ruimtefase uit Spore nog meer variëteit en diepte. Spelers kunnen zichzelf neerstralen naar planeten, avontuurlijke missies ondernemen en voor het eerst zelfs hun eigen avonturen creëren.

In elk avontuur kun je een unieke beloning verdienen, waardoor je je wezen kunt uitrusten met speciale accessoires, variërend van een energie-ijzer en verbluffende charme tot vliegende schotels en nog veel meer.

Straal neer vanuit je UFO om leuke avonturen te beleven in Spore Ruimteavonturen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.