Spellforce 2: gold
Spellforce 2: gold

Spellforce 2: gold

Vanaf:4,94

Spellforce 2: Dragon Storm is een uitbreiding voor het actierollenspel Spellforce 2. Beide spellen zitten verwerkt in de Spellforce 2: Gold Edition. In deze gamereeks worden rollenspellen, actiegames en stratie met elkaar gecombineerd tot een fantastierijk geheel. Stap het tijdperk van de helden bin


EAN
9006113134343
Merk
Jo wood
Model
SPELLFORCE 2: GOLD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Spellforce 2: Dragon Storm is een uitbreiding voor het actierollenspel Spellforce 2. Beide spellen zitten verwerkt in de Spellforce 2: Gold Edition. In deze gamereeks worden rollenspellen, actiegames en stratie met elkaar gecombineerd tot een fantastierijk geheel. Stap het tijdperk van de helden binnen!

Mysterieuze krachten komen naar boven vanuit de schaduw en de duisternis. Zij vormen een bedreiging van Eo, de wereld waarbinnen Spellforce zich afspeelt. Deze wereld is al kapot door jarenlange oorlogen, en de aarde is besmeurd met haat en verraad. Een held, geboren als nazaat van de legendarische Shaikan, is verbonden aan een eeuwenoude draak. Hij is degene die nu het lot van Eo in handen heeft.

In de schoenen van deze held is het jouw taak een leger te vormen met krachtige personages. Alleen door volkeren samen te laten werken en de beste krijgers in je leger op te nemen, maak je een kans tegen de dreigende verdoemenis. Het lot maakt het je niet gemakkelijk, maar hij die het eeuwenoude bloed in zich heeft moet deze taak dragen.

Spellforce 2: Gold Edition moet meer dan honderd uur te spelen zijn. Elk van jouw helden is naar eigen wens uit te breiden met nieuwe krachten. Gedurende je avonturen kom je wonderlijke volkeren tegen en moet je soldaten te voet, te paard en in de lucht aansturen. Je krijgt zelfs het commando over titanen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.