Special enquiry detail: a new york city mystery
Special enquiry detail: a new york city mystery

Special enquiry detail: a new york city mystery

Vanaf:12,99

Ga op pad met detectives Turino en LaMonte die de brute moord op de dochter van een rijke familie onderzoeken in Special Enquiry Detail: A New York City Mystery. Kun jij de twee detectives helpen met de zaak van de eeuw?In Special Enquiry Detail: A New York City Mystery is het de bedoeling om een li


EAN
8715181995947
Merk
Denda
Model
SPECIAL ENQUIRY DETAIL: A NEW YORK CITY MYSTERY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga op pad met detectives Turino en LaMonte die de brute moord op de dochter van een rijke familie onderzoeken in Special Enquiry Detail: A New York City Mystery. Kun jij de twee detectives helpen met de zaak van de eeuw?

In Special Enquiry Detail: A New York City Mystery is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam Of tandenborstel!

Special Enquiry Detail: A New York City Mystery bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Los de moord op in Special Enquiry Detail: The Hand That Feeds!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.