Space unlimited compilation
Space unlimited compilation

Space unlimited compilation

Vanaf:19,99

Space Unlimited Compilation bevat een collectie bestaande uit vier fantastische science-fiction avonturen. Bereid je voor op 'Galactic Civilizations II Ultimate Edition' (de volledige versie en alle uitbreidingen), de blockbuster 'Sins of a Solar Empire' en de futuristische actiespellen 'Star Assaul


EAN
4260089412057
Merk
Kalypso
Model
SPACE UNLIMITED COMPILATION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Space Unlimited Compilation bevat een collectie bestaande uit vier fantastische science-fiction avonturen. Bereid je voor op 'Galactic Civilizations II Ultimate Edition' (de volledige versie en alle uitbreidingen), de blockbuster 'Sins of a Solar Empire' en de futuristische actiespellen 'Star Assault' en 'Darkstar One'!

In 'Galactic Civilizations II' neem je de rol aan van een volk dat zoekende is naar een uitbreiding binnen het universum. Het universum is echter geen veilig gebied, en dus ligt er altijd oorlog op de loer. Als speler is het jouw taak om een balans te vinden tussen de economie, de technologische ontwikkeling, diplomatie, culturele ontwikkeling en militaire krachten. Het is jouw uiteindelijke doel om het universum in jouw handen te krijgen!

Sins of a Solar Empire is een 4XRTS game. Dit betekent dat het strategiespel bestaat uit het uitbreiden van je gebied, het ontdekken van nieuwe gebieden, het verslaan en uitroeien van je vijanden en het handelen met andere partijen. Spelers moeten op het gebied van diplomatiek, ruilhandel, economie, technologie en militair werelden zien te veroveren. Dit kan bijvoorbeeld door nieuwe technologieën te ontwikkelen en het leger uit te breiden.

Met Space Unlimited Compilation haal vier fantastische science-fiction avonturen in huis. Wat doe je hier nog? Hup, de ruimte in!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.