Space quest collection
Space quest collection

Space quest collection

Vanaf:39,99

In "Space Quest: The Sarien Encounter" speel je met Roger Wilco, een schoonmaker op het ruimtelaboratorium Arcada. Wanneer hij ontwaakt uit een kort middagdutje ontdekt hij dat ruimtepiraten iedereen aan boord hebben vermoord. Roger moet ontsnappen voordat deze piraten de Star Generator van de Arcad


EAN
8716051013105
Merk
Vivendi
Model
SPACE QUEST COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In "Space Quest: The Sarien Encounter" speel je met Roger Wilco, een schoonmaker op het ruimtelaboratorium Arcada. Wanneer hij ontwaakt uit een kort middagdutje ontdekt hij dat ruimtepiraten iedereen aan boord hebben vermoord. Roger moet ontsnappen voordat deze piraten de Star Generator van de Arcada gebruiken tegen zijn thuisplaneet Xenon.
De held Roger Wilco die de gouden dweil heeft mogen ontvangen kan nauwelijks van zijn promotie tot hoofdconciërge genieten. In "Vohaul's Revenge" wordt hij namelijk ontvoerd door de slechte Sludge Vohaul. In deze tweede Space Quest game moet hij ontsnappen aan de gevaarlijke Labio Terror Beast.
In "Space Quest III: The Pirates of Pestulon" bevindt Roger zich op Phleebut, waar Arnoid the Annihilator wil dat Roger zijn schulden betaald. Ondertussen hebben ruimtepiraten en de sinistere baas van Scumsoft de Two Guys van Andromeda ontvoerd. Roger Wilco, de superconciërge is hun enige hoop.
In "Roger Wilco and the Time Rippers" is de Sequel-politie gestuurd door een herboren Sludge Vohaul om zijn wraak uit te voeren. Roger Wilco moet reizen in het verleden en de toekomst van Space Quest om Roger Junior en Xenon te redden.
In "Space Quest V: The Next Mutation" is Roger inmiddels kapitein van het vuilnisschip SCS Eureka en afgestudeerd aan de StarCon Academy. Hij moet het opnemen tegen Captain Quirk die de Star Confederacy wil vernietigen.
Tijdens het redden van het universum heeft Roger een aantal regels overtreden en daarom moest hij voor de krijgsraad verschijnen. Deze heeft hem gedegradeerd waardoor hij weer een conciërge is in Space Quest 6: The Spinal Frontier.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.