South park: the stick of truth
South park: the stick of truth

South park: the stick of truth

Vanaf:18,00

Ga op een episch avontuur op zoek naar… coolheid. Heb jij altijd al deel willen uitmaken van de hechte vriendengroep Stan, Kyle, Cartman en Kenny? Op het levensgevaarlijke slagveld, beter bekend als de speelplaats van de vierdejaars, staat een jonge held op. Een held die bestemd is om de redder va


EAN
3307215716212
Merk
Ubisoft
Model
SOUTH PARK: THE STICK OF TRUTH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga op een episch avontuur op zoek naar… coolheid. Heb jij altijd al deel willen uitmaken van de hechte vriendengroep Stan, Kyle, Cartman en Kenny? Op het levensgevaarlijke slagveld, beter bekend als de speelplaats van de vierdejaars, staat een jonge held op. Een held die bestemd is om de redder van South Park te worden. Al duizenden jaren lang wordt de oorlog tussen mensen en elfen gevoerd. De enige reden voor deze eeuwige strijd is: The Stick of Truth. Maar het tij lijkt te keren als het nieuws van een onbekende jongen zich snel verspreidt door het land. Wanneer de verhuiswagens wegrijden, begint jouw avontuur... Vind de verloren Stick of Truth en verdien je plaats naast Stan, Kyle, Cartman en Kenny als hun nieuwe vriend. Slaag je niet, dan zal je eeuwig bekend staan als… een loser.

Het Ultieme South Park avontuur: Geschreven en ingesproken door de originele makers Trey Parker en Matt Stone. Samen brengen zij de unieke humor van South Park naar een videogame.

An epic quest to become… cool: Verdien je plaats naast Stan, Kyle, Cartman en Kenny in de vriendengroep. Ga met hen op een waanzinnig avontuur om South Park te redden.

Friends with benefits: Neem klassieke South Park personages mee in jouw verhaal om de Stick of Truth te vinden.

Intense strijd: Leer de meest legendarische aanvallen zoals de ‘Jew Jitsu’ en de scheetaanval de ‘Nagasaki’ om de strijd aan te gaan. Bewapen jezelf met legendarische wapens en versla krabmensen, dwergen in onderbroek, hippies en andere kwade krachten.

South Park aanpassingen: Tover jezelf om tot een South Park personage met ongeveer een miljard personage-, kleding- en wapencombinaties.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.