Soldiers - heroes of world war 2
Soldiers - heroes of world war 2

Soldiers - heroes of world war 2

Vanaf:29,99

Soldiers: Heroes of World War 2 is gemaakt door een studio afkomstig uit Rusland. Terwijl de meeste spellen uit Rusland de Europese markt niet bereiken zijn er een paar spelen zoals Kreed, STALKER en Soldiers: Heroes of World War 2 die hier wel een uitgever vinden. Het was een slimme zet van Codemas


EAN
5037999007357
Merk
Codemasters
Model
SOLDIERS - HEROES OF WORLD WAR 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Soldiers: Heroes of World War 2 is gemaakt door een studio afkomstig uit Rusland. Terwijl de meeste spellen uit Rusland de Europese markt niet bereiken zijn er een paar spelen zoals Kreed, STALKER en Soldiers: Heroes of World War 2 die hier wel een uitgever vinden. Het was een slimme zet van Codemaster om deze titel ook in de rest van de wereld in de winkel te leggen want we hebben het hier toch om één van de betere titels in dit genre.
Soldiers: Heroes of World War 2 is een soort van mix tussen Commando's en een doorsnee real time strategie spel. Aan het begin van elke missie zal je een groepje soldaten (vandaar de titel van het spel) toegewezen krijgen waarmee je bepaalde doelen met behalen. Hoe je dit doet is aan jouw de keuze. Er zijn vele mogelijkheden. Zo kan je er voor kiezen om eerst de omgeving te verkennen en de vijand op de meeste tactische wijze te overmeesteren of kies je voor de ruigere manier en vlieg je onverwachts naar binnen en laat je het op een groot vuurgevecht uitlopen. Alle soldaten zijn zeer getalenteerd en zijn allemaal in staat om een groot aantal voertuigen te besturen. Deze voertuigen zijn regelmatig verijst om de missies te halen maar zijn vaak een extraatje die je in je tactieken kan gebruiken. Soldiers: Heroes of World War 2 is een aanrader voor iedereen die fan is van spellen als Blitzkrieg en Commando's. Het speelt allemaal iets iets rustiger en meer doordacht dan Blitzkrieg maar bevat wel snellere actie dan je die in Commando's gewend bent.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.