Sniper elite: nazi zombie army 2
Sniper elite: nazi zombie army 2

Sniper elite: nazi zombie army 2

Vanaf:25,00

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 volgt het verhaal van Karl Fairburne en zijn drie maten die naar het hart van Berlijn reizen om een eind te maken aan de duistere praktijken van het nazi bewind. Te midden van de Duitse stad moet worden gevochten tegen hordes nazi zombies!Met Sniper Elite: Nazi Zombi


EAN
5050740026759
Merk
Mastertronic
Model
SNIPER ELITE: NAZI ZOMBIE ARMY 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 volgt het verhaal van Karl Fairburne en zijn drie maten die naar het hart van Berlijn reizen om een eind te maken aan de duistere praktijken van het nazi bewind. Te midden van de Duitse stad moet worden gevochten tegen hordes nazi zombies!

Met Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 wordt de lat weer een stukje hoger gelegd. De toon van de game is duisterder dan voorheen. Dit komt terug in de grafische aspecten en de muziek. Daarnaast zijn er flink wat demonische vijanden aan het spel toegevoegd!

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 draait echt om het met vier spelers proberen te overleven van een zombie-apocalyps. Spelers kunnen verschillende instellingen aanpassen aan het begin van een potje, waaronder het aantal vijanden dat je voor je kiezen krijgt. Als jij denkt dat de nazi's erg waren, moet je kijken waartoe de nazi zombies in staat zijn!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.