Snark busters welcome to the club
Snark busters welcome to the club

Snark busters welcome to the club

Vanaf:12,99

Snark Busters: Welcome to the Club betekent de start van een geheel nieuw avontuur waarin je zoekt naar speciale beestjes in de spelwereld. Kun jij alle Snark vinden? Deze vreemde wezens zijn slechts door een enkeling gezien en nog nooit gevangen genomen.In Snark Busters: Welcome to the Clubis het d


EAN
8715181996265
Merk
Denda
Model
SNARK BUSTERS WELCOME TO THE CLUB

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Snark Busters: Welcome to the Club betekent de start van een geheel nieuw avontuur waarin je zoekt naar speciale beestjes in de spelwereld. Kun jij alle Snark vinden? Deze vreemde wezens zijn slechts door een enkeling gezien en nog nooit gevangen genomen.

In Snark Busters: Welcome to the Clubis het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Het verhaal van Snark Busters: Welcome to the Club neemt je mee naar verschillende dimensies, tochten door gespiegelde werelden of een wereld die ondersteboven wordt weergegeven. Snark Busters: Welcome to the Club neemt je mee op een bizarre zoektocht waarbij bewijsmateriaal verzameld moeten worden, puzzels opgelost dienen te worden om die ene vraag te beantwoorden; bestaat de Snark nou wel of niet?

Je stapt in Snark Busters: Welcome to the Club in de schoenen van de zwoele Kira Robertson. Zij probeert haar vader af te troeven in de zoektocht naar Snarks. Hiervoor dienen er een meer dan elf mini-games in mooie omgevingen gespeeld te worden.

Kan je alle Snarks vinden? Ontdek het in Snark Busters: Welcome to the Club!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.