Sion x (fs x  add-on)
Sion x (fs x  add-on)

Sion x (fs x add-on)

Vanaf:8,50

Flight Simulator X: Sion X is een uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator X. Deze uitbreiding bevat de Zwitserse luchthaven Sion in al zijn details fotorealistisch weergegeven. Flight Simulator X: Sion X is een geweldige aanwinst voor de echte vliegsimfanaten. Alles is zo precies mogelijk verta


EAN
7640101480733
Merk
Aerosoft
Model
SION X (FS X ADD-ON)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Flight Simulator X: Sion X is een uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator X. Deze uitbreiding bevat de Zwitserse luchthaven Sion in al zijn details fotorealistisch weergegeven.

Flight Simulator X: Sion X is een geweldige aanwinst voor de echte vliegsimfanaten. Alles is zo precies mogelijk vertaald naar het spel aan de hand van luchtfoto's. Er zijn verschillende interessante plekken toegevoegd die de moeite van het bezoeken waard zijn.

In Flight Simulator X: Sion X vind je het vliegveld van Sion inclusief het complete landschap met daarbij alle bekende monumenten en interessante bezienswaardigheden. Zelfs het verkeer is meegenomen in deze zeer complete uitbreiding!

Het hele vliegveld is operationeel in Flight Simulator X: Sion X en jij kunt als bekwame piloot kennismaken met deze internationale luchthaven dat meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht zou verwachten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.