Sins of a solar empire: trinity
Sins of a solar empire: trinity

Sins of a solar empire: trinity

Vanaf:59,99

Sins of a Solar Empire is een zogenoemde 'space-sim'. Het spel combineert grootschalige oorlogen in de ruimte met diepgaande strategie. Spelers moeten op het gebied van diplomatiek, ruilhandel, economie, technologie en militair inzicht werelden zien te veroveren. De verschillende planeten kun je op


EAN
4260089412026
Merk
Kalypso
Model
SINS OF A SOLAR EMPIRE: TRINITY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sins of a Solar Empire is een zogenoemde 'space-sim'. Het spel combineert grootschalige oorlogen in de ruimte met diepgaande strategie. Spelers moeten op het gebied van diplomatiek, ruilhandel, economie, technologie en militair inzicht werelden zien te veroveren. De verschillende planeten kun je op je beurt weer gebruiken om belasting te innen, waarmee je je imperium weer verder kunt uitbouwen.

Naarmate je schepen meer actie hebben gezien kunnen deze steeds verder worden uitgebreid met machtige wapens. Speel meerdere rollen en leid je volk als keizer of stuur je troepen aan als vlootcommandant. Met de zoom-functie kan er makkelijk worden geconcentreerd op een intens gevecht terwijl jij je imperium draaiende probeert te houden. Ben je geen vechter? Zorg dan voor verschillende allianties met nabijgelegen sterrenstelsels voor gezonde handelsovereenkomsten. Dit kan zowel in je eentje tegen de computer als met zijn tienen in een online strijd om de macht.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.