Simcity: steden van de toekomst - limited edition - code in a box
Simcity: steden van de toekomst - limited edition - code in a box

Simcity: steden van de toekomst - limited edition - code in a box

Vanaf:34,99

Simcity: Steden van de Toekomst is de eerste uitbreiding voor het simulatiespel Simcity 5 dat begin dit jaar op de markt kwam. Met de uitbreiding krijgt het spel een futuristisch likje. Hoe ziet de toekomst van jouw stad eruit? Bouw je een utopische samenleving die wordt ondersteund met schone energ


EAN
5030938112747
Merk
Electronic arts
Model
SIMCITY: STEDEN VAN DE TOEKOMST - LIMITED EDITION - CODE IN A BOX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Simcity: Steden van de Toekomst is de eerste uitbreiding voor het simulatiespel Simcity 5 dat begin dit jaar op de markt kwam. Met de uitbreiding krijgt het spel een futuristisch likje. Hoe ziet de toekomst van jouw stad eruit? Bouw je een utopische samenleving die wordt ondersteund met schone energie, laat je toe dat een enorme corporatie de onstilbare consumptiedrang van je Sims voedt of ga je de hoogte in met enorme megatorens met meerdere zones?

In Simcity: Steden van de Toekomst zijn verschillende nieuwe manieren mogelijk om je stad te bouwen. Creëer enorme Megatorens met meerdere zones waarin jouw Sims kunnen wonen, werken en spelen zonder ooit een voet op de grond te zetten. Speel twee nieuwe stadsspecialisaties vrij waarmee je een grondstoffenverslindende megacorporatie kan opbouwen die draaiende wordt gehouden door onderbetaalde arbeiders of een stedelijke utopie die schone energie ontwikkeld en waar de rijken de dienst uitmaken.

Kijk toe hoe je stad transformeert als hij zich aanpast aan veranderende tijden, met nieuwe mogelijkheden gebaseerd op bestaande technologieën zoals Mag Levs die boven straten en kleine gebouwen zweven, hypermoderne voertuigen en onderhoudsrobots. Zet je schrap voor een nieuwe ramp die past bij een hightech-economie: een enorme robot die je stad aanvalt!

Ruimtetoerisme komt naar SimCity met de Lanceringsarcologie! Verdien extra geld door je Sims op een fantastisch ruimte-avontuur te sturen. Bouw dit splinternieuwe monument en beslis iedere lancering welke delen van je bevolking (goed of slecht) de ruimte in worden geschoten. Sta versteld van het wonderlijke spektakel wanneer je je Sims het onbekende instuurt.

De gedetailleerde simulatiegame Simcity lijkt op een miniatuurwereld en is de meest intuïtieve en persoonlijke versie binnen de reeks tot nu toe. Dit is tevens de meest uitgebreide stadsmanagementgame tot nu toe, waarmee je een hele regio met maximaal 16 steden kunt besturen of slechts één stad, elk met zijn eigen unieke specialisatie. Voor het eerst is de game nu ook in multiplayer te spelen, wat een nieuwe dimensie toevoegt. Jouw beslissingen hebben invloed op zowel je eigen stad als je regio. Je moet samenwerken met andere spelers of juist de strijd met ze aangaan om prestaties te verdienen. Daarnaast is SimCity een game met live diensten, die updates uit nieuwe uitdagingen kan toepassen op nieuwe kenmerken en content.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.