Shogun total war gold edition
Shogun total war gold edition

Shogun total war gold edition

Vanaf:8,00

SHOGUN: Total War ™ - Collectie omvat het basisspel SHOGUN: Total War ™ en haar officiële uitbreidingspakket - Mongoolse invasie.Over SHOGUN: Total War ™Japan, 1542, een land in rep en roer. De laatste shogunaat is ingestort, waardoor een natie verdeeld in een groot aantal facties, elk geleid


EAN
8718801260067
Merk
Onbekend
Model
SHOGUN TOTAL WAR GOLD EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
SHOGUN: Total War ™ - Collectie omvat het basisspel SHOGUN: Total War ™ en haar officiële uitbreidingspakket - Mongoolse invasie.

Over SHOGUN: Total War ™


Japan, 1542, een land in rep en roer. De laatste shogunaat is ingestort, waardoor een natie verdeeld in een groot aantal facties, elk geleid door een Daimyo, een feodale krijgsheer.
Elk Daimyo is uit schema, moord en oorlog voeren om opperste heerser te worden. De keizer is machteloos, een marionet van welke factie controleert Kyoto. In deze smeltkroes komen de eerste Europese ontdekkingsreizigers; brengen geweren, religie, en ziekte.
Uit deze chaos zal slechts één Daimyo voorschijn, hij die zal al het gevarieerde vaardigheden die deel uitmaken van de kunst van het oorlog te beheersen; Politiek, economie, uitvluchten, strategische oorlogsvoering en slagveld tactiek.

Alleen één Shogun geworden.
• De eerste, oorspronkelijke titel in een 15 jaar reeks van de strategie van de bekroonde games.
• Het debuut van de inmiddels legendarische formule van Total War gameplay; een unieke mix van grand strategy en real-time-turn-based gevechten.
• Zen-achtige eenvoud logenstraft een diepe en lonende spel, zelfs wanneer gemeten tegen de beste hedendaagse titels.
• Nu bijgewerkt voor moderne resoluties en Steam-integratie.

Over SHOGUN: Total War ™ - Mongol Invasion

Hoewel in de geschiedenis, Kublai Khan's anders onstuitbare Mongoolse Horde werden keerde terug van kusten van Japan door katastrofisch weer, in deze uitbreiding voor SHOGUN: Total War, het ultieme 'wat-als-vraag van de periode wordt gevraagd.
Als ofwel de binnenvallende Mongolen of de regerende Hojo clan van Japan, het is aan jou om de eilanden voor de Khan te nemen of beveilig uw thuisland tegen een imposante bedreiging.
• Voorzien van een nieuwe speelbare factie, en nieuwe eenheden aan beide zijden van het conflict.
• Voegt nieuwe campagne en multiplayer modes.
• Inclusief een map editor om de uitdaging te voltooien en verder te verbeteren een rudimentaire titel.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.