Shellshock: nam 67 (dvd)
Shellshock: nam 67 (dvd)

Shellshock: nam 67 (dvd)

Vanaf:17,95

Je vertolkt de rol van een jonge soldaat die ingezet wordt op het slagveld van het gruwelijkste conflict uit de 20ste eeuw: de oorlog in Vietnam. De game brengt je naar de plekken waar de GI's heen moesten maar die tot nu toe in geen enkele game werden getoond. Ervaar de schokkende realiteit en trag


EAN
8717278823164
Merk
Bigben interactive
Model
SHELLSHOCK: NAM 67 (DVD)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Je vertolkt de rol van een jonge soldaat die ingezet wordt op het slagveld van het gruwelijkste conflict uit de 20ste eeuw: de oorlog in Vietnam. De game brengt je naar de plekken waar de GI's heen moesten maar die tot nu toe in geen enkele game werden getoond. Ervaar de schokkende realiteit en tragedies van wat er zich echt in de jungle heeft afgespeeld, gaande van napalmaanvallen op burgerdorpen, gruwelijke Vietcong boobytraps tot de constante bedreiging van onzichtbare vijanden en dodelijke hinderlagen. Shellshock Nam'67 is een oorlogsgame over de ongelofelijke angst en chaos in Vietnam; aan jouw om in deze jungle te overleven. Kenmerken:
- 24 liedjes uit 1967 en vroeger (bvb The troggs met "Wild Thing", Tom Jones met "Not Unusual", Sam & Dave met "Soul Man", etc)
- Interactief basiskamp- Controversiële thema's:
Zelfmoordaanslagen, vredesprotesten, het politieke klimaat
- Onconventionele oorlogsvoering: tunnels, boobytraps, onbekende vijanden
- 13 verschillende actiegerichte levels gaande van de uitgestrekte jungle en drukke steden tot claustrofobische tunnels.
- Onvoorspelbare AI
- Realistische verwondingen
- Evolutie van je personnage: groei uit van een "rookie" tot een ervaren getrainde soldaat en ervaar de psychische, mentale en spirituele veranderingen die dit met zich meebrengt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.