Shellshock 2: blood trails
Shellshock 2: blood trails

Shellshock 2: blood trails

Vanaf:24,99

Shellshock 2: Blood Trails is een first person shooter waarin je vecht tegen vijanden, medestanders, slachtoffers en bovenal de gevolgen van het geheimzinnige Whiteknight. Overleven speelt een belangrijke rol in de dichtbegroeide jungle waarin niets is wat het lijkt en de grens tussen goed en kwaad


EAN
8716051040026
Merk
Bigben interactive
Model
SHELLSHOCK 2: BLOOD TRAILS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Shellshock 2: Blood Trails is een first person shooter waarin je vecht tegen vijanden, medestanders, slachtoffers en bovenal de gevolgen van het geheimzinnige Whiteknight. Overleven speelt een belangrijke rol in de dichtbegroeide jungle waarin niets is wat het lijkt en de grens tussen goed en kwaad niet meer bestaat!

Op het hoogtepunt van de oorlog, verdwijnt een cargovliegtuig tijdens een vlucht boven de dichtbegroeide jungle. Het vliegtuig heeft aan boord een geheime zending, alleen bekend onder de naam "Whiteknight". Een speciaal team van soldaten wordt onmiddellijk de jungle in gestuurd om Whiteknight op te sporen, maar de soldaten verdwijnen één voor één zonder een spoor achter te laten. Totdat een maand later één van hen plotseling wordt teruggevonden in de jungle. Hij blijkt compleet de weg kwijt te zijn, gek, gestoord en doorgedraaid. Iets in de jungle heeft zijn ziel vergiftigd en hem beroofd van zijn menselijkheid.

ShellShock 2: Blood Trails biedt naast de meer traditionele schietactie ook een grote hoeveelheid gruwelijk spannende horrorelementen waardoor je voortdurend op het puntje van je stoel zult zitten!

Beleef de gruwelijkheden van de oorlog op een unieke manier in ShellShock 2: Blood Trails!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.