Shadow warrior
Shadow warrior

Shadow warrior

Vanaf:33,99

Shadow Warrior vertelt het verhaal van de zakelijke shogun Lo Wang. Hem wordt opgedragen een legendarisch zwaard te vinden. Wang wordt verraden en voor dood achtergelaten. Wanneer Wang herstelt is, moet hij de krachten van het magische zwaard stoppen voordat de wereld wordt overlopen door demonische


EAN
5050740026483
Merk
Mastertronic
Model
SHADOW WARRIOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Shadow Warrior vertelt het verhaal van de zakelijke shogun Lo Wang. Hem wordt opgedragen een legendarisch zwaard te vinden. Wang wordt verraden en voor dood achtergelaten. Wanneer Wang herstelt is, moet hij de krachten van het magische zwaard stoppen voordat de wereld wordt overlopen door demonische krachten.

In Shadow Warrior gebruik je een combinatie van zwaarden, magie en pistolen om de waarheid achter de demonische invasie te ontdekken. Alleen Wang kan de ondergang van onze wereld nog stoppen!

Haal je katana dus maar tevoorschijn en snij je vijanden in stukjes. Gebruik speciale aanvallen om grotere hoeveelheden gespuis om te leggen. Wil je vijanden van een afstand omleggen, dan kunnen je pistolen natuurlijk nog van pas komen. Elk wapen in de game is bovendien te upgraden naar jouw wens. Dat geldt ook voor de magische krachten van Lo Wang. Zo kan hij vijanden verlammen of losse lichaamsdelen van gevallen monsters inzetten als wapentuig!

Shadow Warrior is een bijna ouderwetse shooter in een nieuw, opgepoetst jasje. Het origineel uit de jaren negentig is nog altijd geliefd bij de fans en deze versie is een waardig eerbetoon!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.