Serious sam 3: bfe
Serious sam 3: bfe

Serious sam 3: bfe

Vanaf:70,50

Serious Sam is een first-person-shooterserie die wordt gekenmerkt door humor en hectische actie. De spellen grijpen terug op klassieke shooters als Doom en Quake waarbij de speler honderden vijanden met enorme wapens overhoop schiet. Serious Sam 3: BFE is een stuk realistischer op het grafische vlak


EAN
5050740024793
Merk
Mastertronic
Model
SERIOUS SAM 3: BFE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Serious Sam is een first-person-shooterserie die wordt gekenmerkt door humor en hectische actie. De spellen grijpen terug op klassieke shooters als Doom en Quake waarbij de speler honderden vijanden met enorme wapens overhoop schiet. Serious Sam 3: BFE is een stuk realistischer op het grafische vlak. De tekenfilmachtige beelden uit voorgaande games zijn ingeruild voor een meer gedetailleerder uiterlijk.

No cover, all man! Serious Sam 3: BFE neemt je mee terug naar de gloriedagen van het firstpersonshootergenre. Mannen zijn mannen en die verstoppen zich niet achter muurtjes, die nemen in geweer in de hand en knallen er op los. Druk knopjes in om explosies te veroorzaken. Dat doen echte mannen.

Serious Sam is zo'n echte man. Serious Sam 3: BFE - Before First Encounter - speelt zich natuurlijk af voor Serious Sam: The First Encounter. Sam vecht tegen de invasie van Mental en zijn demonische onderdanen. Dit alles in naam van onze planeet. Dit alles met de tempels van oude beschavingen op de achtergrond en kapotte steden in het Egypte van de 22e eeuw. Serious Sam 3: BFE brengt over de top knalwerk van de bovenste plank!

Bang! Verschuilen doen echte mannen niet, die knallen er op los!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.