Sega dreamcast collection
Sega dreamcast collection

Sega dreamcast collection

Vanaf:5,99

Oude tijden herleven met de Dreamcast Collection! Vier games die ongeveer tien jaar geleden op Sega's laatste spelcomputer, de Dreamcast, verschenen, worden in de Dreamcast Collection opnieuw uitgegeven. Deze spellen beschikken over verbeterde graphics, online ranglijsten voor jouw scores en toptijd


EAN
5055277010424
Merk
Sega
Model
DREAMCAST COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Oude tijden herleven met de Dreamcast Collection! Vier games die ongeveer tien jaar geleden op Sega's laatste spelcomputer, de Dreamcast, verschenen, worden in de Dreamcast Collection opnieuw uitgegeven. Deze spellen beschikken over verbeterde graphics, online ranglijsten voor jouw scores en toptijden als mede de implementatie van achievements om jouw vrienden te laten zijn hoe goed je wel niet kunt gamen.

In de Dreamcast Collection komen de games Sonic Adventure, Crazy Taxi, SEGA Bass Fishing en Space Channel 5: Part 2 voorbij. Met Sonic Adventure kunnen spelers ervaren hoe de eerste Sonic-game was toen de blauwe egel voor het eerst door een 3D-spelwereld ging rennen. Daarnaast laat Crazy Taxi jou flink racen, terwijl Sega Bass Fishing natuurlijk bedoeld is voor de geduldige gamers. Tenslotte is daar Space Channel 5, een ritmische game voor de gamers die ook willen dansen tegen buitenaardse wezentjes.

Het is vooral een ode aan vervlogen tijden. Dreamcast Collection biedt vier games met een gevoel voor nostalgie. De Dreamcast-spelcomputer heeft zijn reputatie als krachtige spelcomputer commercieel gezien nooit waar kunnen maken, en voor velen is de Dreamcast Collection de enige manier waarop dit tijdperk nu nog herbeleefd kan worden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.