Secrets of the vatican
Secrets of the vatican

Secrets of the vatican

Vanaf:9,35

Reis de wereld rond met Vader Bagatti om de fragmenten van de Holy Lance te achterhalen en om einde te maken aan de Tweede Wereldoorlog! Van alle overblijfselen verspreid over de hele wereld, is de Holy Lance de meest gewenste. Het wapen, die Jezus doorboorde tijdens zijn kruisiging, geeft overwinni


EAN
5050740023345
Merk
Mastertronic
Model
SECRETS OF THE VATICAN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Reis de wereld rond met Vader Bagatti om de fragmenten van de Holy Lance te achterhalen en om einde te maken aan de Tweede Wereldoorlog! Van alle overblijfselen verspreid over de hele wereld, is de Holy Lance de meest gewenste. Het wapen, die Jezus doorboorde tijdens zijn kruisiging, geeft overwinning aan een leger waarover zij beschikt. De Heilige Kerk van Rome heeft Bagatti veroordeeld met het vinden en ophalen van de Holy Lance voordat de Duitsers dat deden.

Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staa
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.