Secret missions: mata hari and the kaisers submarines
Secret missions: mata hari and the kaisers submarines

Secret missions: mata hari and the kaisers submarines

Vanaf:12,99

Ga op reis met de beruchte eerste Wereldoorlog-spoin Mata Hari in Mata Hari And The Kaisers Submarine! Het avontuur begint als ze een geheime Duitse onderzeeërbasis diep in het grondgebied van de vijand ontdekt. Kun jij er voor zorgen dat haar missie slaagt door zoveel mogelijk geheimen van de Duit


EAN
8716051043751
Merk
Big fish
Model
SECRET MISSIONS: MATA HARI AND THE KAISERS SUBMARINES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga op reis met de beruchte eerste Wereldoorlog-spoin Mata Hari in Mata Hari And The Kaisers Submarine! Het avontuur begint als ze een geheime Duitse onderzeeërbasis diep in het grondgebied van de vijand ontdekt. Kun jij er voor zorgen dat haar missie slaagt door zoveel mogelijk geheimen van de Duitsers te ontfutselen?

Mata Hari And The Kaisers Submarine is een verleidelijk puzzelavontuur. Help deze slimme femme fatale op haar zoektocht naar aanwijzingen, los raadselachtige puzzels op, verleidt mannen en infiltreer top secret militaire operaties. Er wordt op unieke wijze een spannend mysterie en liefdesverhaal vertelt dat wordt aangevuld met verslavende puzzels!

Een spion is zo goed als haar vermomming en die van Mata Hari zijn onovertroffen! Mata Hari And The Kaisers Submarine bevat talloze glamoureuze vermommingen waarmee je Mata Hari kunt verkleden. De toekomst van de geallieerden hangt af van Mata Hari's vermogen om geheimen te ontdekken. Kun jij onopgemerkt de meest ingewikkelde puzzels oplossen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.