Samantha swift: and the fountains of fate
Samantha swift: and the fountains of fate

Samantha swift: and the fountains of fate

Vanaf:16,00

Samantha Swift is terug met een nieuw spannend avontuur! In Samantha Swift and the Fountains Of Fate gaat de heldin op zoek naar de Emerald Of Judgment. Met Dr. Butler en Adam aan haar zijde ontdekt Samantha dat het zeldzame artefact misschien wel de sleutel tot de eeuwige jeugd kan zijn!Samantha Sw


EAN
8715181996234
Merk
Denda
Model
SAMANTHA SWIFT: AND THE FOUNTAINS OF FATE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Samantha Swift is terug met een nieuw spannend avontuur! In Samantha Swift and the Fountains Of Fate gaat de heldin op zoek naar de Emerald Of Judgment. Met Dr. Butler en Adam aan haar zijde ontdekt Samantha dat het zeldzame artefact misschien wel de sleutel tot de eeuwige jeugd kan zijn!

Samantha Swift and the Fountains Of Fate is een zoek & vind-game. Dat wil zeggen dat je in verschillende levels geheime objecten moet zien te vinden met je muis. Het is de bedoeling om zes spannende missies te voltooien en het geheim van de Emerald Of Judgment op te lossen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want jij bent niet de enige die op zoek is naar deze bron van jeugdigheid!

De schurken M'Alice en Payne zitten ook achter deze schatten aan en je zult snel speurwerk moeten verrichten om ze voor te blijven. Naast het zoeken naar verborgen schatten bevat Samantha Swift and the Fountains Of Fate ook een aantal grappige mini-games.

Haal je vergrootglas tevoorschijn en help Samantha op haar zoektocht naar eeuwige jeugd in Samantha Swift and the Fountains Of Fate!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.