Samantha swift and the hidden roses of athena
Samantha swift and the hidden roses of athena

Samantha swift and the hidden roses of athena

Vanaf:12,99

Ga op avontuur in Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena. De vrouwelijke Indiana Jones, Samantha Swift is op zoek naar geheime artefacten en daar ga jij haar bij helpen! Zet je bril maar vast op, want deze game vraagt het uiterste van gezichtsvermogen.Samantha Swift and the Hidden Roses Of At


EAN
8715181997415
Merk
Denda
Model
SAMANTHA SWIFT AND THE HIDDEN ROSES OF ATHENA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga op avontuur in Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena. De vrouwelijke Indiana Jones, Samantha Swift is op zoek naar geheime artefacten en daar ga jij haar bij helpen! Zet je bril maar vast op, want deze game vraagt het uiterste van gezichtsvermogen.

Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena is een hidden object-game. Dat wil zeggen dat je in verschillende levels geheime objecten moet zien te vinden met je muis. Het is de bedoeling om zes Hidden Roses voor het Museum Of Secrets Lost terug te vinden. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want jij bent niet de enige die op zoek is naar de Hidden Roses.

Twee gemene schurken zitten ook achter deze schatten aan en je zult snel speurwerk moeten verrichten om ze voor te blijven. Naast het zoeken naar verborgen schatten bevat Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena ook een aantal grappige mini-games.

Haal je vergrootglas tevoorschijn en help Samantha's zoektocht naar de verborgen rozen in Samantha Swift and the Hidden Roses Of Athena!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.