Saints row iv - commander in chief edition
Saints row iv - commander in chief edition

Saints row iv - commander in chief edition

Vanaf:5,00

De Commander in Chief Edition bevat:- Saints Row IV game- Uncle Sam pak- Screaming Eagle jet, uitgerust met raketten en een Sonic Scream- 'merica wapen met o.a. vlammenwerper, mini-gun en rakettenwerperSaints Row IV:Na de gebeurtenissen van de vorige game, stonden de Saints weer volop in de aandacht


EAN
4020628513986
Merk
Koch media benelux
Model
SAINTS ROW IV - COMMANDER IN CHIEF EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Commander in Chief Edition bevat:
- Saints Row IV game
- Uncle Sam pak
- Screaming Eagle jet, uitgerust met raketten en een Sonic Scream
- 'merica wapen met o.a. vlammenwerper, mini-gun en rakettenwerper

Saints Row IV:
Na de gebeurtenissen van de vorige game, stonden de Saints weer volop in de aandacht. Alleen werden ze deze keer niet als gevaarlijke criminelen beschouwd, maar als patriotten onthaald na het redden van Steelport. Gebruik makende van hun stijgende populariteit, besloot jij, als leider van de Saints dat het tijd was om de volgende stap te nemen en je verkiesbaar te stellen voor de hoogste machtspositie in het land. Nu lijkt jou, als leider van de Saints én als President van de USA, niets meer in de weg te staan!

Maar alles loopt niet zoals gepland. Ondanks het wegwerken van de staatsschuld, oplossen van de wereldhonger en succesvol lobbyen om paaldansen te laten erkennen als een Olympische sport, gebeurt er iets dat niemand had kunnen voorspellen: De invasie door het buitenaardse Zin Empire.

Onder leiding van de intelligente en egocentrische Zinyak, vallen de Zin Washington DC aan en ontvoeren ze jou en je ganse kabinet. Hun doel was om iedereen in een virtuele wereld gevangen te houden om hun wil te breken ... maar in plaats van dikke en makkelijk manipuleerbare politiekers, moeten ze het nu opnemen tegen de gevaarlijkste mannen en vrouwen op onze planeet, de 3rd Street Saints!

- Beleef de Amerikaanse (koorts)droom
- Speel met nieuwe buitenaardse wapens en superkrachten in een virtual reality-versie van Steelport.
- Uitzinnige co-op gameplay zoals je gewend bent van Saints Row.
- Spring over ganse gebouwen, loop sneller dan een sportauto en bevries je vijanden of laat ze dansen tot ze erbij neervallen met de Dubstep-Gun

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.