Sail simulator 2010
Sail simulator 2010

Sail simulator 2010

Vanaf:29,99

Maak kennis met de meest realistische zeil-simulatie ter wereld! De geweldige virtuele wateren van 'Sail Simulator 2010', ontwikkeld door het Nederlandse Stentec Software, zal elke watersportfan versteld doen staan.'Sail Simulator 2010' is de meest realistische en grafisch indrukwekkende zeil-simula


EAN
8718144470444
Merk
Iceberg interactive
Model
SAIL SIMULATOR 2010

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Maak kennis met de meest realistische zeil-simulatie ter wereld! De geweldige virtuele wateren van 'Sail Simulator 2010', ontwikkeld door het Nederlandse Stentec Software, zal elke watersportfan versteld doen staan.

'Sail Simulator 2010' is de meest realistische en grafisch indrukwekkende zeil-simulatie ooit gemaakt. Leer zeilen met verschillende boten - Laser, 470, Valk, VOR70, Bavaria 36, YD40 - onder uiteenlopende weersomstandigheden. De lessen die je in 'Sail Simulator 2010' leert, kunnen zomaar van pas komen op een echt zeiltochtje!

De grootschalige online multiplayer modus van 'Sail Simulator 2010' laat je zeilen in open of georganiseerde sessies. Maak je eigen toernooi met zelfbedachte parcours en weeromstandigheden of neem deel aan de races van andere spelers. Met locaties als Scheveningen, Cabrera, Koh Hong en Treasure Island is er voor elke zeilfanaat wel iets te vinden!

Je prestaties in 'Sail Simulator 2010' worden nauwekeurig bijgehouden in een persoonlijk overzicht. Train zoveel mogelijk en versla andere zeilers om uiteindelijk bovenaan de wereldranglijst te komen!

Beleef realistische zeilactie in 'Sail Simulator 2010'. Klaar om te wenden? Ree! Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.