Safecracker
Safecracker

Safecracker

Vanaf:14,99

Is het kraken van cijfersloten altijd al iets geweest voor jou, of heb je al een strafblad bij de politie? Dan is Safecracker voor de pc misschien ook wel een spel dat jij moet spelen!In Safecracker zal je allerlei ingewikkelde puzzels moeten oplossen om de code tot de kluis te kraken. Safecracker b


EAN
5390102519155
Merk
Mindscape northern europe b.v.
Model
SAFECRACKER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Is het kraken van cijfersloten altijd al iets geweest voor jou, of heb je al een strafblad bij de politie? Dan is Safecracker voor de pc misschien ook wel een spel dat jij moet spelen!

In Safecracker zal je allerlei ingewikkelde puzzels moeten oplossen om de code tot de kluis te kraken. Safecracker begint wat makkelijk, maar al snel zit je peinzend met voor het scherm van je pc na te denken over je volgende kraak.

Safecracker bevat 35 unieke kluizen en meer dan veertig gedetailleerde kamers in een extravagant landhuis. Ontcijfer de verschillende clues die elke kluis bevat om uiteindelijk bij de master safe aan te landen. Kun jij rustig genoeg blijven en met de muis in de hand allerlei moeilijke sloten open peuteren?

Beleef het ultieme vergrendelde avontuur voor puzzel-enthousiastelingen in Safecracker voor de pc!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.