Royal envoy 2
Royal envoy 2

Royal envoy 2

Vanaf:32,99

Vorm een ​​team met Cedric voor een spannend avontuur in Royal Envoy 2! De koning wil dat jij, zijn vertrouwde stad planner, naar het verre land van Middleshire afreist dat is verwoest door slecht beheer en de nalatigheid van de heersers. Kun jij van Middleshire weer een paradijs maken?De strate


EAN
8715181994209
Merk
Denda
Model
ROYAL ENVOY 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Vorm een ​​team met Cedric voor een spannend avontuur in Royal Envoy 2! De koning wil dat jij, zijn vertrouwde stad planner, naar het verre land van Middleshire afreist dat is verwoest door slecht beheer en de nalatigheid van de heersers. Kun jij van Middleshire weer een paradijs maken?

De strategiegame Royal Envoy 2 laat je eeuwenoude grotten en mijnen verkennen. Ontmoet mystieke nimfen en kabouters en doe mee aan sneeuwbalgevechten op de ijskoude Noordpool! Red de gekke mensen van Middleshire voor het vuur van een verschrikkelijke vulkaan. Met jou als hun gids, zullen de mensen weer een waar paradijs weten op te bouwen!

Royal Envoy 2 vraagt het uiterste van je tactische vermogens. Kun jij alles in goede banen leiden en de bevolking van Middleshire helpen hun land opnieuw op te bouwen? Royal Envoy 2 laat je allerlei bizarre avonturen beleven, terwijl totale controle over een volk hebt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.