Rollercoaster tycoon 3 - gold edition (volledig engelstalig)
Rollercoaster tycoon 3 - gold edition (volledig engelstalig)

Rollercoaster tycoon 3 - gold edition (volledig engelstalig)

Vanaf:29,95

Rollercoaster Tycoon 3 Gold Edition + add on is de nieuwste voordeelbundel van Atari. In dit pakket zit de pretpark simulator Rollercoaster Tycoon 3 en de uitbreiding Wild!.Rollercoaster Tycoon 3 is één van de vrolijkste games ooit gemaakt. Wat is er nu leuker dan zelf een pretpark bouwen, onderho


EAN
3546430118979
Merk
Media sales & licensing
Model
ROLLERCOASTER TYCOON 3 - GOLD EDITION (VOLLEDIG ENGELSTALIG)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rollercoaster Tycoon 3 Gold Edition + add on is de nieuwste voordeelbundel van Atari. In dit pakket zit de pretpark simulator Rollercoaster Tycoon 3 en de uitbreiding Wild!.

Rollercoaster Tycoon 3 is één van de vrolijkste games ooit gemaakt. Wat is er nu leuker dan zelf een pretpark bouwen, onderhouden en uitbreiden. Ontwerp achtbanen en verzin de gekste loopings, kurkentrekker en haarspeldbochten. Neem daarna plaats in het karretje om vanuit eerste persoonsperspectief te ervaren hoe het ritje aanvoelt. Pas alleen wel op voor het gestel van je passagiers, want niemand wil misselijk worden met 100 k/m per uur!

Wild!

Alweer de tweede uitbreiding voor Rollercoaster Tycoon 3 voor de PC met deze keer voornamelijk dieren in de hoofdrol. De dieren kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Zo zijn er diverse shows die je kunt organiseren waar mensen naar kunnen kijken, maar het is ook mogelijk om observatieruimtes te maken voor je bezoekers.

Met Rollercoaster Tycoon 3 Gold Edition + add on haal je zonder twijfel de leukste pretpark simulatie in huis!


Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.